وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟

الزام ارائه کارت واکسن برای انجام تست رایگان PCR

الزام ارائه کارت واکسن برای انجام تست رایگان PCR بنا بر اعلام استاندار خوزستان ارائه کارت واکسن برای انجام تست رایگان PCR الزامی است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۷ - ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 06
کد خبر: ۱۰۸۵۱۲

به گزارش راهبرد معاصر صادق خلیلیان در نشست ستاد استانی مدیریت کرونا که امروز (۱۵ آبان‌ماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، با اشاره به اختلاف آمار دانشگاه علوم پزشکی اهواز و آموزش و پرورش خوزستان در خصوص پوشش واکسیناسیون دانش‌آموزی اظهار کرد: این دو ارگان باید آمارها را بررسی و اشکالات را رفع کنند تا آمار اصلاح شود.وی افزود: گزارش‌هایی که در این ستاد ارائه می‌شود برای برطرف کردن اشکالات و تصمیم‌گیری است بنابراین نیازی به جبهه‌گیری نیست.

خلیلیان بیان کرد: باید با جدیت، تصمیمات اتخاذشده پیگیری شود تا همپای کشور در راستای عادی‌سازی فعالیت‌ها اقدام کنیم.وی با تاکید بر لزوم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، افزود: بیشتر تمرکز ما در جلسات در خصوص واکسیناسیون بوده و کمتر به رعایت پروتکل‌های بهداشتی توجه شده است در حالی که ابتدا باید رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح جامعه با جدیت پیگیری شود زیرا با واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی، برگشتن شرایط عادی به جامعه امکان‌پذیر است در غیر این صورت ممکن است مردم از نظر بیماری دچار آسیب شوند.

استاندار خوزستان گفت: مردم برای انجام تست رایگان PCR در مراکز دولتی باید کارت واکسیناسیون همراه خود داشته باشند./اقتصادآنلاین

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار